2018-10-18 12:29:17 Blago danu koji počne mirisima kruha I učenici naše škole kreativno su obilježili Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Dane kruha na Svjetski dan hrane, 16. listopada. Armando Vanjiček, Mile Starčević i Leon Loparac skupljali su zaboravljene šumske voćkarice , šumske plodove i lišće. Dominik Mežnarić osmislio je ideju za prigodni pano, a Sara Bosanac, Ariela Malenica i Matea Jambrušić pomogle su u realizaciji. Prigodni program pripremili su i izveli Lorena Galešić, Gabriel Pinčar, Antonia Jambrušić i Josipa Ivić. Blagdansku trpezu kreirali su učenici 1. M, 2. M i 3.D. a da na stolu ništa ne manjka, pobrinuli su se svi učenici i nastavnici Tehničke škole Virovitica. Još jednom veliko hvala svim majkama, bakama i onima koji su pripremili sve one delicije koje smo danas blagovali. Ova mala svečanost bila je prilika da zahvalimo na svim blagodatima našega kraja, osvijestimo važnost zdrave prehrane, ekološke poljoprivrede i očuvanje tradicije. Današnja priredba zaokružena je spontanim kolom koje potvrđuje da ćemo tradiciju sačuvati za buduće naraštaje. Ivana Vlaisavljević, prof. |
Tehnička škola Virovitica |