preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 385961
Ovaj mjesec: 1400
Ovaj tjedan: 422
Danas: 31
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
"Novi sjaj, staro ruho"
Autor: Franjo Nađ, Tanja Kolar, 20. 11. 2015.


 

Dana 13. 10. 2015. tehnički koordinator VIDRE - Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Darko Glumac održao je zanimljivo predavanje o projektu "Novi sjaj, staro ruho".

Cilj projekta je jačanje svijesti učenika Tehničke škole i njihovog razmišljanja o starom namještaju  kao otpadu. Svaka tvar ili predmet koji recikliramo - nije otpad već sekundarni materijal odnosno sirovina. Učenike se nastojalo upoznati s činjenicom da mogu aktivno sudjelovati u reciklaži starog namještaja.  Predavanje ima za svrhu poticanje iskorištavanja starog namještaja, a samim tim i smanjivanje količine otpada koji nastaje; podizanje svijesti da reciklirani namještaj osim što je dobar za okoliš i funkcionalan može biti itekako estetski primamljiv, a uz to i ekonomski prihvatljiv.

 Nakon ovoga predavanja učenici će nastaviti aktivnosti u drvodjeljskom praktikumu.

Aktiv programa drvodjeljski tehničar dizajner

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju