preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 386028
Ovaj mjesec: 1467
Ovaj tjedan: 489
Danas: 2
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Ivana Hršak najučenica Tehničke škole Virovitica
Autor: Ivana Vlaisavljević, Tanja Kolar, 3. 7. 2015.


U petak, 3. srpnja 2015. u Tehničkoj školi Virovitica održana je svečana podjela svjedožbi matruantima generacije 2014./2015. Nakon četverogodišnjeg obrazovanja i završnog ispita, maturiralo je devetnaest računalnih tehničara za strojarstvo, dvanaest elektrotehničara,  dvadeset i dva šumarska tehničara te jedanest drvodjeljskih tehničara-dizajnera. Ove je godine  maturirala i prva generacija medicinskih sestara/tehničara opće njege koja se školovala po novom kurikulumu u trajanju od pet godina. Njih tridesetero je spremno za tržište rada jer više ne polažu stručni ispit. Nakon završetka školovanja uz licencu Hrvatske komore medicinskih sestara  konkuriraju na tržištu rada.

Ravnatelj Ivan  Kućan čestitao je maturantima na postignutom uspjehu i zahvalio   na suradnji  roditeljima te nastavnicima s kojima su ostvarili iznimne rezultate na natjecanjima i smotrama. Podsjetio je tehničare da iz škole neće ponijeti samo svjedodžbe već znanja, vještine i komnepetncije koje su stekli u svom srednjoškolskom obrazovanju. Poželio je svima mnogo sreće u daljnjem životu i mnogo uspjeha pri zapošljavanju ili nastavku školovanja.

Na kraju je proglasio Ivanu Hršak  najučenicom  Tehničke škole Virovitica. Ivana Hršak je u svih pet razreda ostvarila odličan uspjeh i uzorno vladanje te se istaknula marljivošću, kreativnošću i kolegijalnošću.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju