preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 386030
Ovaj mjesec: 1469
Ovaj tjedan: 491
Danas: 4
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Rokovi matematičari 2015.
Autor: Tanja Kolar, Vlatka Hižman-Tržić, 28. 4. 2015.


U subotu, 21. ožujka 2015. godine, u sportskoj dvorani Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici održano je šesto po redu ekipno natjecanje učenika  “ Rokovi matematičari”.

Ove se godine natjecalo ukupno 43 ekipe iz Virovitice, Bjelovara i Požege u tri kategorije:

BETA – učenici gimnazija, GAMA – učenici tehničkih škola i DELTA – učenici strukovnih škola.

 

U kategoriji GAMA zadatke je rješavalo pet ekipa naše škole, a najviše bodova prikupila je ekipa u sastavu:

Smiljanić Antonio, Stojevski Ivor, Jergović Mihael i Lukačević Tomislav.

Drugo mjesto pripalo je tročlanoj ekipi u sastavu: Kusturić Luka, Stanić Ivan i Koren Karlo, a treće mjesto   također tročlanoj ekipi u sastavu: Paša Antonio, Biondić Enio i Sabo Sven. Četvrto mjesto zauzela je ekipa u sastavu: Deskar Mihael, Barčanac Nikola, Jurić Karlo i Ojurović Luka, a peto mjesto ekipa u sastavu:

Brlas Janko, Viljevac Mihael, Tomeković Josip i Romić Dominik. Svi naši natjecatelji su učenici 1.- 4. razreda smjera elektrotehničar i računalni tehničar za strojarstvo.

 

Zanimljive zadatke za ovogodišnje natjecanje pripremila je prof. Spomenka Smolić, a uz nju su među ispravljačima zadataka bili prof. Danijel Golinac i prof. Vlatka Hižman-Tržić.

Zahvaljujemo  dipl.ing. Zvonku Smoliću koji je bio fotograf natjecanja , a ustupio nam je fotografije naših natjecatelja.

 

Organizator natjecanja je Udruga prirodoslovaca “  7” i Gimnazija Petra Preradovića čiji su učenici pripremili prigodni program, a poslije natjecanja učenici su sudjelovali u radionicama koje su održali članovi udruge Mladi nadareni matematičari “ Marin Getaldić” iz Zagreba.

 

Čestitke svim učenicima naše škole koji su sudjelovali na ovome natjecanju!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju