preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 385961
Ovaj mjesec: 1400
Ovaj tjedan: 422
Danas: 31
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Matematičko natjecanje- "Klokan bez granica"
Autor: Tanja Kolar, Vlatka Hižman-Tržić, 26. 3. 2015.

 

U četvrtak, 19.ožujka 2015. godine u našoj je školi održano međunarodno matematičko natjecanje “Klokan bez granica”. U isto vrijeme s približno istim zadatcima natjecali su se učenici 58 zemalja svijeta. Zanimljivost ovoga natjecanja je što ga financiraju  sami učenici  uplatom od 15 kuna, a  pravo natjecanja ima svaki učenik bez obzira na njegov uspjeh u nastavi matematike.

Svakog učenika na klupi, osim zanimljivih zadataka, dočekao je mali poklon – ove godine to je bio džepni kalendar, penkalo i tortica.


Natjecalo se ukupno 68 učenika naše škole u tri kategorije: 19 učenika 1.razreda u kategoriji CADET, 35 učenika 2. i 3.razreda u kategoriji JUNIOR i 14 učenika 4. razreda u kategoriji STUDENT.

U organizaciji natjecanja sudjelovale su profesorice Zorica Ilić i Terezija Galović-Čubrić, profesor Danijel Golinac i povjerenica natjecanja za našu školu profesorica Vlatka Hižman-Tržić.

 

Rješenja zadataka bit će objavljena 17. travnja 2015. godine na internet stranici Hrvatskoga matematičkog društva http://www.matematika.hr/klokan/2015/. Na toj će stranici 4. svibnja biti objavljeni i rezultati najbolje plasiranih učenika, a nagrade najboljim učenicima dodjeljivat će se od 25. svibnja 2015.godine.

 

Čestitamo svim učenicima koji su sudjelovali na natjecanju i očekujemo dobre rezultate kao i prošle godine.

                                                                             V. Hižman- Tržić, prof.

 

 Izvor: http://ivana-sovagovic.is-a-teacher.com/wp-content/uploads/2014/03/Klokan_bez_granica.png


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju