preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 386030
Ovaj mjesec: 1469
Ovaj tjedan: 491
Danas: 4
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Novi školski kalendar
Autor: Kristina Golubić, 11. 1. 2011.

Nakon pet godina mijenja se školski kalendar pa školska godina više neće počinjati kao 2010., prvog ponedjeljka u rujnu. Ove godine škola može početi 5. ili 12. rujna o čemu mogu odlučiti županije.


 


Nakon pet godina mijenja se školski kalendar pa školska godina više neće počinjati kao 2010., prvog ponedjeljka u rujnu. Ove godine škola može početi 5. ili 12. rujna o čemu mogu odlučiti županije.

Županije se pritom moraju držati zacrtanog plana nastave koja se izvodi u najmanje 175 dana, što je 35 nastavnih tjedana, odnosno za učenike koji završavaju srednju školu - 160 dana ili najmanje 32 tjedna. 

Po novome bi Dalmacija ili Istra školsku godinu mogle početi umjesto prvog ponedjeljka u rujna - u drugom tjednu rujna, a Grad Zagreb i kontinentalne županije mogu zimske praznike svojim učenicima produljiti za tjedan dana, pa bi njihovi praznici trajali umjesto do kraja prvog tjedna u Novoj godini, još dodatan tjedan.

Međutim, svim učenicima u Hrvatskoj gotovo bi se prepolovilo trajanje proljetnih praznika, koji se vežu uz blagdan Uskrsa. Po sadašnjem kalendaru, oni traju od 21. do 29. travnja 2011., a po novome bi se skratili na pet dana - od Velikoga četvrtka do Uskrsnog ponedjeljka. Novi kalendar školske godine trebao bi biti donesen najkasnije do polovice ožujka i vrijedio bi od iduće školske godine.

 


Izvor: http://www.skole.hr/vijesti/skolstvo?news_id=4757


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju