preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
UPISI

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 279110
Ovaj mjesec: 1585
Ovaj tjedan: 135
Danas: 27
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest- upisi u 1. razred u šk. god. 2017./2018.
Autor: Tanja Kolar, 13. 7. 2017.

Učenici koji objavom konačnih ljestvica poretka (13. srpnja 2017. u 12.00 sati) steknu pravo upisa u 1. razred Tehničke škole Virovitica mogu se upisati 14., 17. i 18. srpnja 2017. od 7.30-12.30 sati.

Potrebno je dostaviti dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja. Uz upisnicu (kandidati će moći ispisati upisnicu na kartici 'Moj odabir') te participaciju troškova upisa u iznosu 150,00 kn, obvezno dostavljaju i dodatnu dokumentaciju koja je uvjet za upis u srednju školu. Svi osobni podatci i ocjene te rezultati i dodatni bodovi kandidata postignutih na natjecanjima iz znanja i na sportskih natjecanjima su uneseni u sustav NISpuSŠ te ih kandidati ne trebaju dostavljati pri upisu u srednje škole

Dodatna dokumentacija obuhvaća:

- potvrdu nadležnog školskog liječnika (RAČUNALNI TEHNIČAR ZA STROJARSTVO), 
- liječničku svjedodžbu medicine rada (elektrotehničar, šumarski tehničar, medicinska sestra/tehničar opće njege) ili u iznimnim situacija dostavlja se najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda, ali tada je dužan na upise donijeti potvrdu obiteljskog liječnika, 
- dokumente kojima se ostvaruju dodatni bodovi za upis (osim rezultata natjecanja iz znanja i sporta koji su vec uneseni u sustav).


Kandidati koji u srednju školu ne dostave upisnicu te potrebnu dokumentaciju, gube pravo na upis i upućuju se na jesenski upisni rok.

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju