preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
UPISI

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 279110
Ovaj mjesec: 1585
Ovaj tjedan: 135
Danas: 27
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Još jedna generacija tehničara uspješno završila svoje srednjoškolsko obrazovanje
Autor: Tanja Kolar, 8. 7. 2017.


U petak,  7. srpnja 2017. godine u holu Tehničke škole Virovitica od svojih dojučerašnjih razrednih kolega, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja škole oprostilo se 129 maturanta. Ravnatelj Ivan Kućan zahvalio je roditeljima,  nastavnicima i učenicima na iznimnoj suradnji te čestitao mladim tehničarima na postignućima jer  svojim  su radom, vještinama i znanjem ostavili trajni trag u Tehničkoj školi.  Uređivali su najljepši vrt u Republici Hrvatskoj,  izradili namještaj za novu zbornicu   te uspješno sudjelovali i na različitim natjecanjima  i smotrama.  Najučenikom u četverogodišnjim programima proglašen je Mario Kovačević , IV. razred elektrotehničar, a u petogodišnjem programu najučenica  je Jovana Tihomirović, V.-1 medicinska sestra opće njege.

Ravnatelj je svima poželio  puno uspjeha i zadovoljstva u daljnjem životu, a mladim tehničarima  i sreće pri zapošljavanju te im  proslijedio ponude renomiranih firmi s virovitičkog  i šireg područja koji uz zaposlenje nude i smještaj.  Još jednom je podsjetio da uvijek otvoreno pokažu koje su vještine i kompetencije usvojili  tijekom  školovanja  u Centrima novih tehnologija.

Učenicima koji nastavljaju školovanje na veleučilištima i sveučilištima poželio je puno sreće i uspjeha u akademskom radu i životu.

(G. Tomljanović)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju