preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 405961
Ovaj mjesec: 4547
Ovaj tjedan: 528
Danas: 18
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
INA podržala projekt Tehničke škole Virovitica ''Cijepljenje za bolju budućnost''
Autor: Tanja Kolar, 4. 5. 2021.

 

INA od 2014. godine redovito provodi program  Zeleni pojas u sklopu kojeg sufinancira projekte poput pošumljavanja, uređenja zelenih površina, čišćenje podmorja, priobalja, jezera i rijeka, edukacije o ekologiji te druge slične aktivnosti iz područja zaštite okoliša, prirode i klime. 

Projekt Tehničke škole Virovitica pod nazivom ''Cijepljenje za bolju budućnost'' je među 12, od čak 348 prijavljenih, stručno odabranih projekata koje INA podržava ove godine. Idejni začetnik i voditelj projekta je profesor Dino Davidović uz podršku ravnatelja Ivana Kućana i profesorice Gabriele Tomljanović, a tiče se izgradnje drvene nadstrešnice u kojoj bi učenici i nastavnici šumarskoga usmjerenja cijepili rijetke šumske voćkarice i stare voćne sorte te tako doprinijeli još većoj raznolikosti šumskih vrsta. Učenici bi također bili educirani o ovoj jedinstvenoj vještini što bi doprinijelo većoj i široj kvaliteti obrazovanja. Nastavak je ovo na jedinstveni INTERREG projekt ''Zaboravljene šumske voćkarice'' pomoću kojeg je Tehnička škola dobila plastenik za uzgajanje rijetkih šumskih voćkarica, a ono što je nedostajalo je kvalitetan prostor u kojem bi se učenici i nastavnici mogli pozabaviti cijepljenjem upravo tih voćkarica i voćnih sorti.

Ukupna vrijednost projekta je 17.170,00 kn, a od toga iznosa INA sufinancira 80 posto, odnosno 14.000,00 kn, dok će s preostalih 20 posto doprinijeti Virovitičko-podravska županija. Period implementacija projekta je od svibnja do studenoga 2021., tako da se već iduće školske godine planira cijepljenje u novom, prikladnom prostoru. Šira javnost moći će sudjelovati i u ''Maloj školi cijepljenja'' koja će biti organizirana za sve zainteresirane učenike odgojno-obrazovnih ustanova u Virovitici s naglaskom na one najmlađe.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju