preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 386027
Ovaj mjesec: 1466
Ovaj tjedan: 488
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Ekipa Four Little Pigs iz Tehničke škole Virovitica pobjednici natjecanja u pripovijedanju na engleskom jeziku
Autor: Tanja Kolar, 23. 3. 2021.


Povodom Svjetskog dana pripovijedanja, u petak, 19. ožujka 2021., održano je zanimljivo i zabavno natjecanje u pripovijedanju na engleskom jeziku u organizaciji Srednje škole Marka Marulića Slatina i profesorice Sanje Špoljarić. Ukupno trinaest ekipa iz osam osnovnih i srednjih škola u županiji sudjelovalo je u ovom trosatnom online događaju čiji je cilj potaknuti učenike na kvalitetno provođenje slobodnoga vremena i dati im dodatnu priliku da pišu, govore i slušaju engleski jezik. Ekipe su slučajnim odabirom dobile svoje teme nakon čega su imali sat vremena za osmišljavanje i pisanje priče. Kasnije je pripovjedač iz svake ekipe predstavio i ispričao svoju priču. Svi su pripovjedači pokazali zavidnu razinu govorenja engleskoga jezika, posebice učenici iz osnovnih škola.

Tehničku školu predstavljale su dvije sjajne ekipe: Thumbelinas  (Androniky Mandić, Lidija Brođanac, Tomislav Palić, Roko Ključec i Karlo Marić) i Four Little Pigs (Lucija Kiš, Lucija Kostelac, Karlo Modrić, Karlo Kukavica, a naknadno se priključila i Ivana Zdelar). Upravo je ova ekipa s pripovjedačicom Lucijom Kiš odnijela pobjedu i to na temu priče A Boy With No Name za koju je glasovala većina kolegica i kolega iz drugih škola. Lucija je svojim osebujnim, živahnim i glumačkim načinom pripovijedanja svim slušateljima uspjela dočarati čitavu priču. Čestitamo svim učenicima, a osobito ovogodišnjim pobjednicima! Veselimo se pripovijedanju i nagodinu!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju