preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 381440
Ovaj mjesec: 5
Ovaj tjedan: 5
Danas: 5
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Svjetski dan borbe protiv raka
Autor: Tanja Kolar, 5. 2. 2021.


Povodom Svjetskog dana borbe protiv raka kojeg svake godine obilježavamo 4. veljače, učenici 5. M razreda (grupa C) i njihova mentorica Ivana Meter odlučili su prigodno obilježiti taj dan u OB Virovitica. Učenici su ugodno iznenadili pacijente koji su primali terapiju u onkološkoj ambulanti podijelivši im zdrave jabuke te ohrabrujuće i motivirajuće poruke podrške koje su samostalno izradili.  

Također, izradili su i ljubičaste vrpce  - simbol borbe protiv raka te ih podijelili svojim nastavnicama i medicinskim sestrama kako bi zajedno obilježili ovaj važan dan o kojem treba više i češće promišljati. Ovogodišnji slogan inicijative glasi ''Jesam i hoću'' , a cilj je glasno i jasno  progovoriti o najčešćim zloćudnim karcinomima, važnosti prevencije, dijagnostici i liječenju, posebno u ovo doba pandemije.

Pohvaljujemo naše učenike koji su se sami sjetili razveseliti pacijente svojim skromnim poklonima i na taj način pružiti podršku oboljelima od zloćudnih bolesti. Ne zaboravimo, bolesti je na tisuće, a zdravlje samo jedno.  Shvatimo ga kao najveći dar.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju