preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 381440
Ovaj mjesec: 5
Ovaj tjedan: 5
Danas: 5
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radna akcija u školskoj kantini
Autor: Tanja Kolar, 19. 10. 2020.


U petak,  16. listopada, učenici 2.  MHT i 3. M u suradnji s našim školskim majstorima očistili su prostor kantine i na taj način pokrenuli obnovu starog i dotrajalog prostora koji će, nadamo se, uskoro zasjati novim sjajem. Dečki su iznijeli sve izbijene pločice i dotrajali namještaj, a djevojke su pomele cijeli prostor tako da je sve spremno za daljnje radove – obnovu zidova i stropa te umetanje stolarije.

Bilježnice i knjige nakratko su zamijenili  rukavicama, lopatama, tačkama i metlama, a prema njihovim dojmovima nije im nimalo žao. wink Čitavu akciju nadgledao je ravnatelj koji je zahvalio učenicima na pomoći i još jednom ponovio da će kantina uskoro biti otvorena. smiley

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju