preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login
Rad sa strankama

RAD SA STRANKAMA

Zbog epidemiološke situacije stranke se mogu obratiti na telefon 033/725-777, mobitel  099 2326 102, odnosno e-mail: ured@ss-tehnicka-vt.skole.hr  . Ako je dolazak u školu nužan, potrebno ga je najaviti te se pri dolasku pridržavati epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje maske) te se na glavnom ulazu škole javiti dežurnoj osobi. 

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 369973
Ovaj mjesec: 3261
Ovaj tjedan: 529
Danas: 6
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Predstavljene projektne ideje u sklopu projekta ''I ja znam, i mene se pita''
Autor: Tanja Kolar, 11. 10. 2020.


U utorak, 6. listopada, učenici 3. M razreda koji su sudjelovali na radionici Foruma za slobodu odgoja u sklopu projekta '' I ja znam, i mene se pita'', svoje su projektne ideje predstavili ravnatelju Ivanu Kućanu. Naime, na radionici koja je održana u našoj školi prije tri tjedna, učenici 3. M razreda promišljali su o problematici škole i kao problem uočili su  vrlo staru i nefunkcionalnu školsku kantinu te neiskorišten i pomalo neuredan prostor izvan nje.  Tako su nastale 2 projektne ideje: Obnova školske kantine i Uređenje vanjskoga okoliša.  Učenice Klara Medved i Androniky Mandić svaku su od ideja predstavili ravnatelju i to uz pomoć nastavnice Jasmine Fijale koja je izvrsno osmislila i dizajnirala unutarnji prostor kantine i nastavnika Dine Davidovića koji se pobrinuo za uređenje okoliša. 

Ravnatelj je pozorno pratio i slušao obje prezentacije te je na veselje učenika obećao da će se u obnovu kantine krenuti čim prije. Planirane su nove pločice, ulazna vrata, stolci, a učenici će imati priliku i sami dekorirati zidove po vlastitom ukusu. Završetak obnove planiran je oko sredine studenoga ove godine. Druga projektna ideja koju je ravnatelj naglasio kao problematiku o kojoj se već dugo priča, također će se pokušati pokrenuti čim prije. Cilj je postavljanje klupica za sjedenje, koševa za smeće te stalaka za bicikle uz naravno, posebno odabrane sadnice biljaka koje će ukrasiti čitavi prostor.  Bitno je naglasiti da će u čitavom procesu preuređenja sudjelovati učenici i nastavnici naše škole uz dragocjenu pomoć učenika drvodjeljske i šumarske struke.  Svima nam je cilj ugodniji boravak u školi i izvan nje pa potrudimo se to zajedno i ostvariti! wink

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju