preskoči na sadržaj

Tehnička škola Virovitica

Login

    
        

 
Raspored zvonjenja


Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 4. 2011.

Ukupno: 356782
Ovaj mjesec: 907
Ovaj tjedan: 160
Danas: 76
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upisi u 1. razred srednje škole u šk. g. 2020./2021.
Autor: Tanja Kolar, 26. 7. 2020.

Učenici koji su stekli pravo upisa objavom konačnih ljestvica 25. srpnja u 12.00 sati, uz  potpisani i ispunjeni obrazac o upisu u 1. razred - UPISNICU, obvezno dostavljaju i dodatnu dokumentaciju koja je uvjet za upis u srednju školu. 

Dodatna dokumentacija obuhvaća:

- liječničku svjedodžbu medicine rada, koju učenik dostavlja pri upisu ili, iznimno, kada u trenutku upisa nije u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, pri upisu dostavlja potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada najkasnije do kraja prvog polugodišta prvog razreda, 

- dokumente kojima se ostvaruju dodatni bodovi za upis (osim rezultata natjecanja iz znanja i sporta koji su već uneseni u sustav).


Kandidati koji u srednju školu ne dostave upisnicu te potrebnu dokumentaciju, gube pravo na upis i upućuju se na jesenski upisni rok. Novost od ove godine je mogućnost dostave upisnica u srednju školu, kao i ostalih dokumenata važnih za upis osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano) na e-adresu tanja.kolar@skole.hr. Dokumentaciju za upis elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati. 

Dokumenti će se zaprimati 27. i 28. srpnja  od 8.00 do 13.00 sati na ulazu u školu. Ako dokumentaciju dostavljate osobno, molimo vas da radi svoje i naše zaštite koristite zaštitne maske. Za sva pitanja možete zvati na broj 0989366661 (Tanja Kolar Janković, predsjednica upisnog povjerenstva Tehničke škole Virovitica)

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju